Öğrenci Görüşü
Kapat

Öğrenci Görüşü

Geri

Ceren Berşan Yorulmaz

Işık üniversitesi benim isteyerek geldiğim bir okuldu. Hakkında birçok güzel yorum okumuş, okulu güzelce araştırmıştım. Okula geldiğim her gün bana mutlaka bir şeyler kattı. Bildiğimi düşündüğüm konularda da sürekli yeni şeyler öğrenmemi sağlayarak "biliyorum" demeyi bana unutturdu aslında. Okulda tüm ekipmanlara erişimimiz bulunuyor bu da çok önemli olduğunu düşündüğüm bir ayrıntı. Gerçekten mutluluk verici.



Selin Dal

Sadece bölüme ilişkin pratik ve teorik birikimlerini aktarmakla yetinmeyip bilhassa  sinema sanatıyla uğraşan herkesin ihtiyaç duyacağı farklı bakış açılarını, insana ve hayata olan duyarlılıklarını da bizlere sunarak ufuk açan hocaların "ev sahipliği" yaptığı bir okul...


Selim Şentürk

Işık Üniversitesi  tanıtım günlerimde ilk gittiğim okuldu.  Burak Hoca ve Emrah  Hoca ile tanıştım ve ne olmak istediğime dair kararımı verdiğim zaman, o zamandı.   4 sene boyunca iyi eğitim aldığımı düşünüyorum.    Gerek stüdyo, gerekse kurgu odası  bizlere geniş imkanlar sunuldu.   Öğrendiğim bir şey de yapmak istediğin şeylerin temellerini  diğer bütün dalları öğrenerek atabildiğindir.  Herhangi bir proje yaptığımız zaman istenilen her düzenleme  bana  farklı şeyler yapılabileceğini gösterdi. Önemli olan projeye olan hevesindir. O hevesi de istikrarlı çalışmamız sağlanarak arttırdık.  Çok güzel insanlar tanıdım.  Bütün hocalarımız, projelerimize olan desteğini sonuna kadar gösterdi ve hepimizi cesaretlendirdi. Bitirme projemi uzun metrajlı senaryo olarak seçmemle birlikte  kafamdaki fikirlerin eğitim aldığım 4 sene boyunca ne kadar değiştiğini ve geliştiğini,  aldığım geri dönüşler ve düzenlemelerin de bana ilerleme kaydettiğini gördüm. Bir daha okusam, yine Işık Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü tercih ederdim.   Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

 

YUKARI