Öğrenci Görüşü
Kapat

Öğrenci Görüşü

Geri

Doğru kalem tutuşunu öğrenerek başladığım mimarlık eğitimim boyunca farklı disiplinlere sahip portföyü geniş hocalarımızdan eğitim almış olmaktan dolayı çok mutluyum. Eğitim hayatım boyunca geçirdiğim her gün farklı bilgiler ve farklı ekoller öğrenme şansım oldu. Bu öğrendiğim bilgilerle çizgimi belirlemek oldukça huzur ve güven verici. Kendimizi geliştirmemiz için sonsuz seçenek sunan okuluma ve hocalarıma çok teşekkür ederim.

Nur CEZAOĞLU 216AR5003L

Mekan yapma sanatı olarak tanımladığım mimarlığı, temellerini oluşturmaya devam ettiğim okulumu, portföyü geniş hocalarımı, atölye ortamını, sıkıldığımız an ferah bir nefes almamızı sağlayan doğal çevre ile iç içe olan kampüsümüzü seviyorum. Her geçen gün yeni şeyler öğrenmek, zamanı geldiğinde mesleğimi en iyi şekilde icra etmek istiyorum.

Cihat ARSLAN 214AR5091

Mimarlık disiplininin bir çok alanında kaliteli eğitim veren hocalarımız sayesinde kendimizi geliştirme imkanı bulduğumuz, doğal güzellikleri içerisinde sakin ve huzurlu bir ortamda eğitim alma şansına sahip olduğumuz okulumuzda olmaktan çok mutluyum. Yeni tasarımlar ve projeler içerisinde daha etkin rol alabilmek, bu bağlamda üretimler yapabilmek büyük bir şans.

Sibel ŞUT 213AR5058

Okulumuz mimarlık bölümü genç bir bölüm olmasına rağmen, diğer okullarla kıyaslandığında belli bir kalite düzeyine ulaşmış durumda. Bana göre, bu durumda olmasının sebebi öğretmen-öğrenci ilişkisinin ileri seviyede olması. Hocalarımız bize karşı çok iyi niyetli. Her problemimizde bize yardımcı oluyorlar ve sorunlarımızı çözüyorlar. Mimarlık okurken bunun ne kadar önemli olduğunu daha iyi anladım. Tüm bunlar, başarıyı beraberlerinde getiriyor.

Abdullah SEFER 214TAR5073

YUKARI