3 February 2021 Early Exit & Proficiency Exams Results for Track 3 & Resit Students (3 Şubat 2021 Track 3 & Resit Öğrencileri Çıkış/Yeterlik Sınav Sonuçları)

!!Scroll Down for English!!

3 Şubat 2021 Hazırlık Geçme sınav sonuçları aşağıdaki dosyalarda ilan edilmiştir. Kişisel verilerin korunması için, listede isim bulunmamaktadır. Öğrenci numaranızın yanında sınav sonucunuzu görebilirsiniz. Listede sonuç kısmında (*) işareti bulunan öğrencilerimizin sınav sırasında kimlik tespiti yapılamamıştır. Kimliklerinin resmini, en geç 10 Şubat Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar  sflinfo@isikun.edu.tr adresine yollayarak sınav sonuçlarını öğrenebilirler. Lütfen bütün yazışmalarınızı Işık Üniversitesi emailiniz ile yapınız.

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyenler, 11 Şubat 2021 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar, yine Işık Üniversitesi emai hesaplarından sflinfo@isikun.edu.tr adresine yazabilirler. Başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınamayacaktır.  İtiraz sonuçları takip eden 3 iş günü içerisinde açıklanacaktır.

The results of the February 3, 2021 Proficiency / Exit Exam are in the following documents. The documents do not contain any names in accordance with the Privacy Laws. You can see your results next to your student number. If you see (*) in your exam results, that means we have not been able to verify your ID during the exams. You can learn your exam results by sending a photo of your ID to the sflinfo@isikun.edu.tr no later than February 10 Wednesday by 5 o'clock. Please use your Işık University account in all your email correspondence.

If you wish to object to your exam results, you can send an email to sflinfo@isikun.edu.tr no later than February 11 by 5 o'clock. Petitions sent through other channels will not be taken into consideration. The results of the objections will be sent to you within three work days.