Yeni Medya

Işık Üniversitesi, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım Bölümü ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Enformatik Bölümü işbirliğinde 9 Kasım 2012 Cuma günü Saat: 13:30'da günümüzün popüler tartışma ve uygulama alanı olan "Yeni Medya" konulu bir panel yapılacaktır.

PROGRAM

Salih AKKEMİK: "Konuşmacıların Tanıtılması ve Giriş Konuşması" (Moderatör/ Işık Ünv. GSF Grafik ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünv. Enformatik Bölümü öğretim görevlisi)

Kemal ŞAHİN: "Kariyer Planlamada Yeni Doğan Kara Deliklere Düşmeden Hayatta Kalma Kılavuzu" (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Enformatik Bölümü öğretim görevlisi)

Murat K.GİRGİN: "Social & Mobile Marketing: Olanaklar ve Riskler" (Egnity: Social Media & Mobile Marketing Company)