Otomotiv Meraklıları Maslak'ta Buluşuyor

Işık Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Otomotiv Tasarımı Sertifika programlarının yeni dönem kayıtları başladı.

Porsche, Giugiaro ve Pininfarina'nın izini sürüp Earl ile çamur yolculuğuna çıkacak olan katılımcılar programların bitiminde tasarlayacakları araç veya aksesuarı çamur modelleme tekniklerini kullanarak uygulayabilecek seviyeye gelecekler.

Öncelikle endüstriyel tasarımcılar, makine, otomotiv mühendis ve öğrencileri ,otomotiv endüstrisinde faaliyet gösteren ilgili tüm kişi ve kuruluşlara açık olan programların diğer katılımcıları için ön görüşme yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve ön kayıt için, Işık Üniversitesi'nin (0212) 286 49 15 (direkt) numaralı telefon hattına ve www.isikun.edu.tr/sem adresine başvurabilirsiniz.