FUTSAL TAKIMIMIZ İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 2-16 Kasım tarihleri arasında 9 üniversite takımının katılımıyla düzenlenen İstanbul ili 1.Lig Futsal Şampiyonasında, Işık Üniversitesi Futsal takımımız 3. Olmuştur.

İlk tur grubunda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi ile grubunu 2.sırada bitiren takımımız, yarı finalde diğer grubun ilk sırasını alan Aydın Üniversitesine 7-6 'lık skorla kaybederek finale çıkma şansını kaybetmiş, 3. Lük maçında ise Doğuş Üniversitesini 9-4 yenerek İstanbul İli 1. Lig Futsal Şampiyonasını 3. Olarak tamamlamıştır. Yarı finalde yenildiğimiz Aydın Üniversitesi, finalde Gelişim Üniversitesini 6-2 'lik skorla yenerek şampiyon olmuştur.

İstanbul İli 1. Lig Futsal Şampiyonasında 3. Sırayı alan aşağıda isimleri yer alan takım öğrencilerimizi ve teknik heyetimizi bu başarılarından dolayı kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

IŞIK ÜNİVERSİTESİ FUTSAL TAKIM KADROSU (2015-16)

AHMET YİĞİT BAYSOY
    CİHAN ÖZYANIZ
    ÇAĞLAYAN ONUR TANER
    EGE ÖZESEN
    EGEMEN KOÇHİSARLI
    EMRE BÜLBÜL
    HÜSEYİN GÖKÇE
    MEHMET ORKUN ERŞEN
    MERT OKTAY
    OZAN CAN CİZRELİOĞULLARI
    SAİT BEDİRHAN PALA
    SERCAN ÇİÇEKLER
    ŞEREF TAŞPINAR
    YUNUS BARUNDUK
Takımımızın maçları GRUP MAÇLARI
    IŞIK ÜNİV. 10-4 BİLİM ÜNİV.
    IŞIK ÜNİV. 7-5 İTÜ
    IŞIK ÜNİV. 9-15 GELİŞİM ÜNİV.
    IŞIK ÜVİV.7-6 GALATASARAY ÜNİV.
YARI FİNAL
    IŞIK ÜNİV.6-7 İST. AYDIN ÜNİV.
ÜÇÜNCÜLÜK MAÇI
    IŞIK ÜNİV.9-4 DOĞUŞ ÜNİV.