Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü Öğrencimiz 10. İstanbul Deri Fuarında Stant Açtı

Dünya deri sektörü 3-5 Kasım 2015 tarihleri arasında IDF 2015, 10. İstanbul Deri Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde buluştu.

24 ülkeden 156 katılımcı firma ve firma temsilciliğini yerli ve yabancı deri sektörü profesyonellerinin yanı sıra Hong Kong, Japonya, Rusya, Tataristan, ABD'den gelen satın alım yetkilileri ile aynı platformda buluşan Güzel Sanatlar Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencimiz Mert Erkan, fuarın desteklediği genç tasarımcılardan birisi olarak stant açtı.

10. İstanbul Deri Fuarı; "TÜRDEV" Türkiye Deri Vakfı ve "TDKD"Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği işbirliği, "İDMİB" İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, "DTG" Deri Tanıtım Grubu ve Türk Deri Sektörü Sivil Toplum Kuruluşlarının katkıları, "KOSGEB" Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme Başkanlığı desteği ile TÜYAP tarafından organize ediliyor.