6569 Sayılı Kanun Kapsamında Yeniden Öğrenimlerine Başlayacak Olanlar ile İlgili Duyuru

26 Kasım 2014 tarih ve 29187 (Mükerrer) Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6569 Sayılı Kanun'un 28, 29 ve 32 nci maddeleri ile geçici 68. maddesine göre, "terör suçundan hüküm giyenler hariç", Üniversitemizden her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler ile bir programı kazandıkları halde kayıt yaptırmayanlar Kanunun yürürlüğe girdiği 26 Nisan 2015 tarihinden itibaren beş ay içinde öğrenimlerine tekrar başlayabilmek için Işık Üniversitesi Rektörlüğü'ne başvuruda bulunabileceklerdir.

Kanundan yararlanmak isteyenlerin başvuru formunu doldurarak en geç 26 Nisan 2015 mesai saati bitimine kadar Yazı İşleri Ofisi'ne teslim etmesi gerekmektedir.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı uygulama esasları için tıklayınız.