Işıklı Gençler Kariyerlerini Tasarladı

Işık Üniversitesi Kariyer ve Mezunlar Ofisi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği, Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yöneticilerini öğrencilerle buluşturdu. 9-10 Nisan tarihlerinde Şile ve Maslak Kampüslerinde düzenlenen Kariyer Günleri'nde öğrenciler, firmalar hakkında detaylı bilgiler olarak, kariyerlerini şekillendirme konusunda tecrübelerini dinledi. Kariyer Günleri'ne Işık Üniversitesi Genel Sekreter Vekili Dr. Öğr. Üyesi Levent İncedere ve Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kapucu da katıldı. Kariyer Günleri'ne Güreli Mali Müşavirlik, CompuGroup Medical Bilgi Sistemleri, Wellpoint İş sağlığı ve Güvenliği, Hamm Design İç Mimarlık ve Dekorasyon, Memorial Hastanesi, Doğuş Yayın Grubu, Enricher360 Reklam Ajansı, Universal Music, Sandoz Türkiye, Maersk, Volkswagen Doğuş Finans, Yves Rocher, Kariyer.net, Michael Page, Ford Otosan, Mercedes Benz Gelecek Otomotiv gibi Türkiye'nin önde gelen firmaları katılım gösterdi.