Kırmızı Üniforma Minik Bedenlere Buluştu

Işık Üniversitesi Meslek Yüksekokulu tarafından hayata geçirilen Kırmızı Üniforma Projesi, minikleri sevindirdi. Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Eğerkıran Köyü'ndeki anaokulu ve ilkokul çağındaki çocukların üniforma ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan proje, Meslek Yüksekokulu ve Melisa Baby işbirliğiyle gerçekleştirildi. Projede tedarik süreci Melisa Baby firması tarafından yürütülen üniformaların baskıları, Işık Üniversitesi MYO Moda Tasarımı Öğretim Görevlisi Erhan Şanal'ın kontrolünde program öğrencileri tarafından gerçekleştirildi. Hazırlanan üniformalar, 29 Mart'ta Moda Tasarımı Program Danışmanı Öğretim Görevlisi Merve Taşkın'ın da katılımıyla, Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi Eğerkıran Köyü anaokulu ve ilkokulundaki minik bedenlerle buluşturuldu.