Aslıhan Lodi Türkiye'de Yazar Olmayı Anlattı

Yazar Aslıhan Lodi Işık Üniversitesi 55. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında Işıklı öğrencilerle buluştu. Işık Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Türkiye'de Yazar Olmak' konulu söyleşi, Işık Üniversitesi öğrencisi ve Psikoloji Kulübü Organizasyon Ekip Lideri Özlem Yücel'in moderatörlüğünde Işık Üniversitesi Şile Kampüsü Kütüphanesi'nde gerçekleştirildi. Söyleşi de gazetecilikten yazarlığa uzanan süreci anlatan Aslıhan Lodi, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Söyleşi sonunda Işık Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Servet Cankurt tarafından Aslıhan Lodi'ye ve moderatör Özlem Yücel'e teşekkür plaketi ile çiçek takdim edildi.