İş Sağlığı Ve Güvenliği Seminerlerinin İlki Maslak Kampüsünde Düzenlendi

Işık Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü' nün düzenlediği "İş Sağlığı ve Güvenliği Seminerleri" dizisinin ilki 16 Mart 2019 Cumartesi günü Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Seminere Okan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. H. Savaş Ayberk ve Zorlu Center ISG Sorumlusu ve B-Sınıfı İSG Uzmanı Mustafa Serkan Balkan konuk olarak katılarak, ISG Yüksek Lisans Program Koordinatörü Dr. Öğr. Üy. Ayşenur Gül'ün moderatörlüğünde "Çevre Etmenlerinin İç Mekan Yoğunluğu ve İSG" ve "Tesis yönetiminde İSG" konuları hakkında bilgi verdi. Seminerin sonunda Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. M. Taner Eskil katılımcılara ve konuşmacılara teşekkürlerini sundu.