Işıklı Kızılaycılar Minik Kalplere Dokundu

Işık Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü, "Umuda Yolculuk" adlı iyileştirme projesi kapsamında Adana'nın Sarıçam İlçesi'ndeki Kürkçüler İlkokulu'nda iyileştirme çalışması yaptı. 37 kişilik ekiple, toplam 297 öğrencinin eğitim gördüğü okulun yıpranan noktalarında onarım, tadilat ve boyama işlemlerini gerçekleştiren Işık Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü, kullanılmaz durumdaki 3 binayı da yenileyerek kütüphane, yemekhane ve depo olarak okula kazandırdı. Duvarları ilkokul çocuklarına uygun resimlerle süsleyen ekip, tüm çalışmaların ardından okulda geniş bir çaplı temizlik de yaptı. Binalarda gerçekleştirilen çalışmaların yanında Işık Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü üyeleri, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ayakkabı ve kırtasiye ihtiyacını da karşıladı. Ekibin çalışmaları sırasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ekibi ziyaret ederek, destek verdi. Tüm çalışmaların ardından öğrencilerle birlikte yapılan açılışa Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve Türk Kızılayı İstanbul Ana Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bengü Yılmazcan da katılarak Işık Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü'ne çalışmaları ve duyarlılıkları için teşekkür etti.