Rektör Cemal İbiş Öğrenci Kulüpleriyle Bir Araya Geldi

Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş, Işık Üniversitesi'nde faaliyet gösteren öğrenci kulüplerinin üyeleri ve Öğrenci Konseyi üyeleriyle bir araya geldi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Solak, Genel Sekreter Vekili Dr. Levent İncedere, Genel Sekreter Yardımcısı Hakan Kapucu, Öğrenci Dekanı Dr. Öğretim Üyesi Özlem İnanç, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Gökmen Ertem ile Öğrenci Kulüpleri Uzmanı Ceylan Durgun'un da hazır bulunduğu toplantıda, öğrenci kulüplerinin faaliyetleri ve önümüzdeki döneme ilişkin etkinlik planları masaya yatırılarak, Işık Üniversitesi kampüslerindeki sosyal, sanatsal ve kültürel yaşama daha da ivme kazandıracak projeler ve öneriler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.