Kurumsal Dış Değerlendirme Takımı'nın Ziyaretleri Devam Ediyor

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Dış Değerlendirme Takımı'nın Işık Üniversitesi'ndeki ziyaretleri devam ediyor. Görüşmelerine 11 Aralık 2018 Salı günü ilk olarak Işık Üniversitesi Maslak Kampüsü'nde başlayan Dış Değerlendirme Takımı, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulu yöneticilerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu görüşmenin ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Eva Şarlak'la görüşen Dış Değerlendirme Takımı, görüşmelerine Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Taner Eskil ve Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Hüsnü Güreli devam etti. MYO, SHMYO ve GSF'de görev yapan akademik personelle de görüşen takım, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Suat Teker'i de ziyaret etti. Takım daha sonra MYO, SHMYO ve GSF'de öğrenim gören öğrencileri dinledi. Öğleden sonra görüşme trafiğine Işık Üniversitesi Şile Kampüsü'nde devam eden Dış Değerlendirme Takımı, üniversitede bulunan daire başkanlıkları, müdürlükler ve direktörlüklerden oluşan idari birimlerin yöneticileri ile seçilen idari birimlerde görev yapan personelle görüştü. Bologna, burs, demirbaş, eğitim, etik, fikri sınai, kütüphane, lojman, malzeme kabul, muayene denetim, kulüpler, satın alma, trafik, web, yayın, mevzuat komisyon başkanları ile buluşan Dış Denetim Takımı bu görüşmenin ardından üniversitesi bünyesindeki merkezler olan, BAP, TTO, Sosyal Politikalar, Eğitim Teknolojileri, SEM, OPAM yöneticilerinden de bilgi aldı.