Işık'tan İSMMMO Üyelerine Lisansüstü İndirimi

Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi ile İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) lisansüstü eğitime yönelik protokol imzaladı. Protokolle birlikte, Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde lisansüstü yapacak İSMMMO üyeleri yüzde 20 oranında ücret indiriminden yararlanacak.

Işık Üniversitesi ve İSMMMO arasında imzalanan indirim protokolünden, İSMMMO üyelerinin yanı sıra; İSMMMO personeli, stajyerleri ve üyelerin birinci derecede yakınları da yararlanabilecek.

Protokol kapsamına girenler, Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü lisansüstü eğitim hizmetlerinde ilan edilmiş kontenjanlar dahilinde, kabul edildiği program için ödemesi gereken ücret üzerinden yüzde 20'lik indirimden yararlanacak.

İndirimden yararlanmak için İSMMMO personeli, stajyerleri ve üyeleri ile birinci derece yakınlarının; İSMMMO Üyesi, Stajyeri veya Çalışanı olduklarına dair kimlik kartını veya mevcut durumlarını açıklayan bir belgeyi talep edilmesi halinde üniversiteye sunmaları yeterli olacak. İki kurum arasında imzalanan ve ilk etapta 2020'ye geçerli olan protokol, tarafların mutabakatıyla aynı şartlarda 1'er yıllık sürelerle uzatılacak.

Protokolün üniversite ve iş dünyası arasındaki işbirliğinin geliştirilmesinde yeni bir adım olduğunu vurgulayan Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Suat Teker, "Protokolle birlikte üniversitemizin köklü eğitim geleneğini ve İSMMMO'nun geniş üye ağını bir araya getirmiş olduk. Deneyimli eğitim kadromuzla, şimdiye dek eğitimlerini bir adım daha ileriye taşımayı isteyen ancak bütçe gibi nedenlerle erteleyenler için, avantajlı bir fırsat sunuyoruz. Bu yöndeki işbirliklerimizi İSMMMO gibi önemli başka kurumlarla da geliştirmeyi hedefliyoruz" dedi.