Üniversitemizde Rektörlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından değerli hocamız Prof.Dr. Cemal İBİŞ, FMV Işık Üniversitesi Rektörlüğüne atanmış ve 29.11.2017 tarihli Resmî Gazete yayınlanarak atama süreci tamamlanmıştır. Prof. Dr. Cemal İBİŞ 30.11.2017 tarihinde Rektörlük makamında düzenlenen devir teslim töreninde Prof. Dr. Murat FERMAN'dan Rektörlük görevini devralmıştır.

Rektör eski vekilimiz Prof. Dr. Murat FERMAN, Üniversitemiz yeni Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Cemal İBİŞ'e tebriklerini sunarak Rektörlük cübbesini takdim etmiştir.

Rektör Prof. Dr. Cemal İBİŞ; Rektör eski vekili Prof. Dr. Murat FERMAN'a desteğinden ve yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür etmiştir.

Üniversitemizin Rektörlüğü'ne atanan değerli öğretim üyemiz Sayın Prof. Dr. Cemal İBİŞ'e yeni görevinde başarılar dileriz.