2016 - 2017 Akademik Yılı Yurt Başvuruları

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ,

2016 – 2017 akademik yılında yurtlarımızdan faydalanmak isteyen öğrencilerimiz; başvurularını online olarak Işık Üniversitesi web sitesinden yapacaklardır. Başvuru ve yerleşim işlemleri otomasyon sistemi ile gerçekleşecektir. Başvuru işlemi için öğrencilerimizin isik.edu.tr uzantılı e-mail adresleri ve e-mail şifrelerinin olması gerekmektedir.

Online Kayıt

• Yurt başvurunuzu yapabilmeniz için, önceki dönemlere ait yurt borcunuzun olmaması gerekmektedir.
  • Başvuru ve atama işlemi on-line olarak Işık Üniversitesi web sayfasından yapılacaktır. On-line başvuru ve atama sistemi 30 Haziran 2016 tarihinde açılacak, 10 Ağustos 2016 tarihinde saat 17:00 de kapatılacaktır.

2016-2017 Akademik yılına ait web sayfamızda yayımlanan yurt ücret tablolarını , öğrencilerimizin Üniversiteye giriş yıllarına göre dikkate almaları gerekmektedir.

• YILLIK PEŞİN ÖDEME TİPİ: Tüm yıla ait ödemenin tek seferde yapıldığı ödeme şeklidir.
  • DÖNEMLİK ÖDEME TİPİ: Sadece güz ve bahar dönemlerine ait ödemelerin yapıldığı ödeme şeklidir.

Ödemelerini Yıllık Peşin veya Dönemlik yapan öğrencilerimizin "2016-2017 Akademik Yılı Ücreti" ödemelerini Akbank ATS (Abone Tahsilat Sistemi) üzerinden yapabilmeleri için;

• Ödenecek toplam tutar ile en yakın Akbank Şubesine gidilir.
  • Şubedeki Akbank Yetkilisine öğrencinin aşağıdaki bilgileri verilir
  • Öğrencinin IşıkÜniversitesi'nde okuduğu.
  • Ödemeye ilişkin ATS Firma Kodu. ( ATS Firma Kodu: 7000743)
  • Öğrenci TC Kimlik Numarası.
  • Belirtilen son ödeme tarihinden sonra yapılan ödemelere aylık % 2,5 gecikme bedeli uygulanacaktır.
    - TAKSİTLİ ÖDEME TİPİ: Taksit sayısının 2 den fazla (9, 10, 11,12 ) olduğu ödeme şeklidir ücretlerde vade farkı bulunmaktadır.
    Taksit talebinde bulunan öğrencilerimizin; Akbank dan 601 kodlu okul alilem taksitli hesabını açtırıp, 1. taksit ve gerekiyorsa (sistemde yurt depozitosu görünmeyen öğrenciler) depozitoyu yatırmaları gerekmektedir.
    - Yurtlara yerleşim atamaları yapılan ve yurt depozito ücreti bulunmayan öğrencilerimiz 500,00 tl yurt depozito ücreti ödemekle yükümlüdürler.
    - Yurt oda anahtarlarının teslimi sırasında yurt ödeme dekontlarının Yurtlar Müdürlüğüne teslim edilmesi zorunludur.
    - ATS Sistemi üzerinden sorun yaşanması halinde ödeme anında Şile Kampüsü içindeki Akbank Şubesi'nden (0.216.710 34 47-0216.710.34 66) veya Yurtlar Müdürlüğü'nden (0.216.712 14 60 – 5017 / 5025 / 5439) destek alınabilir.

Yurt Ücretleri

Başarılı bir dönem geçirmeniz dileklerimizle,

Yurt Ücretleri
YURTLAR MÜDÜRLÜĞÜ