Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Eserlerinden Oluşan Yılsonu Sergisi, Galeri Işık Maslak'ta Açıldı..

Kendi bünyesinde Grafik Tasarım, Mimari Restorasyon, Radyo ve Televizyon Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi gibi farklı disiplinlerden eğitim programlarını bulunduran Meslek Yüksek Okulu'nun öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi, Galeri Işık Maslak'ta açıldı.

Serginin açış konuşmasında Feyziye Mektepleri Vakfı Işık Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ergül Akçakaya, "Meslek Yüksek Okulumuzun ilk mezunu olacak olan Grafik Tasarım ve Mimari Restorasyon Bölümlerinin sergisini görüyorsunuz. Ama bu arada Giyim Teknolojileri Bölümü ve Sinema-Televizyon Bölümü birinci sınıf öğrencilerimizinde eserlerinide burada izleyebilirsiniz. Hepimiz öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalarla, iftihar ediyoruz. Mezun olacak olanlara başarılar diliyoruz. Böyle bir sergiyi görmek, Hocalar olarak bizlere de gurur veriyor.Bütün dileğimiz, onların gelecekte başarılı birer meslek sahibi olmaları."dedi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Ergül Akçakaya'dan sonra Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Osman Murat Anlı bir konuşma yaptı. Anlı konuşmasında, iki sene önce kurulan Meslek Yüksek Okulu'nun bu dönem sonu itibariyle ilk mezunlarını vereceğini söyledi. Konuşmasının devamında''İlkler daima zorludur. Doğum sancıları yaşanmaktadır, ama sizinde bu atmosferde hissettiğiniz gibi, çok güzel bir birliktelik yakalamış durumdayız. '' diyen Yrd. Doç. Osman Murat Anlı, Rektör Vekili Prof. Dr. Ergül Akçakaya'ya ve katkılarından dolayı Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Boydak ile Güzel Sanatlar Fakültesinin bütün akademisyen ve hocalarına teşekkür etti.

Sergi, 17 Mayıs'a kadar görülebilir.