" Tasarım Serüveni " Sergisi

Türkiye Cumhuriyeti'nin 90. Işık Üniversitesinin 16. Kuruluş Yıldönümü Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kapsamında Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrenci çalışmalarından oluşan " Tasarım Serüveni" Sergisi 16 Nisan 2013 Salı günü Galeri Işık-Şile'de açılmıştır.

Günümüz dünyasının sürekli olarak hızlı, dinamik ve rekabetçi bir süreçle şekillendiği, tüketici beklentilerinin ve beğenilerinin değişmesiyle endüstri ve piyasa koşullarına uyum sağlayacak, yeni yaratıcı sunular yapacak vizyoner tasarımcı adaylarının yetiştirilmesinde Işık Üniversitesi öncülük etmeye devam etmektedir.

Günlük yaşamda yer alan ev aletleri, seramik sağlık gereçleri-saniter ürünler, mobilya, tekne ve otomotiv tasarımı gibi konular üzerinde yenilikçi öneriler sunulmaktadır.

Bölümün katıldığı ulusal ve uluslararası etkinlikleri belirten ve gençlerin bilgi ve yaratıcılıklarının yer aldığı, 25 proje ve 15 adet maket sergide izleyicilere sunulmuştur.