'Yüz Yıllık Tecrübeler'

FMV Işık Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü tarafından 2012-2013 Eğitim-Öğretim döneminde başlatılan 'Yüz yıllık Tecrübeler' isimli yüz yılını aşmış şirketlerin kurumsal sosyal sorumluluğa bakış açısı ve kurumsal sosyal sorumluluk adına yaptıklarını bir başlık altında toplayan seminerlerin ilk ayağı yapıldı.

İlk seminere Hacı Bekir Şekercisi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hande Celalyan ve Vefa Bozacısı Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Vefa katıldı. Seminerde bu iki büyük şirketin bugünlere nasıl geldiklerini, bu işe nasıl başladıklarının yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluğa verdikleri önem konusunda konuşuldu.

Seminer süresince dinleyicilere Vefa Bozası ve Hacı Bekir Lokumları ikram edildi. Ayrıca soru-cevap kısmında öğrenciler tarafından gelen sorulara oldukça keyifli şekilde cevap veren Sadık Vefa ve Hande Celalyan böyle bir etkinliğe katıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdiler. Seminer sonunda iki isme de birer plaket takdim edildi ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü Üyeleri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

FMV Işık Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeleri Kulübü öğrencileri seminerlerin tüm sene devam edeceğini kendilerinin ve üniversite bünyesindeki herkesin 'Yüzyıllık Tecrübeler' den ilham alacağını vurguladı.