Işıklılar Yeni Yıl Partisiyle 2019 İçin Enerji Depoladı

Işık Üniversitesi'nin akademik ve idari personeli, Şile Fusha'da düzenlenen yeni yıl partisiyle 2019'a hep birlikte 'merhaba' dedi. Birbirinden canlı şarkılar ve danslarla yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu atan Işıklılar, doyasıya eğlenerek 2019 için enerji depoladı. Yeni yıl partisinde bir de çekiliş düzenledi. Yapılan çekilişte 15 davetli sürpriz hediyeler kazandı. Partinin bir başka sürprizi ise Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Yücel Karakuş'tan geldi. Aynı zamanda özel bir televizyon kanalında devam eden 'O Ses Türkiye Yarışması'nın da yarışmacılarından olan Karakuş, partide seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.