Bu Bağışlar Hayata

Işık Üniversitesi öğrencileri, Maslak ve Şile kampüslerinde düzenlenen etkinlikle Kızılay'a kan bağışında bulundu. 300'e yakın öğrencinin bağışta bulunduğu etkinliğin Şile kampüsündeki bölümüne Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu da katılarak, gösterdikleri istek ve duyarlılık için öğrencilere teşekkür etti.

Işık Üniversitesi Türk Kızılayı Kulübü'nün Türk Kızılayı ile birlikte organize ettiği ve bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Kan ve Kök Hücre Bağışı Etkinliği kapsamında 'Sende Işık Kızılay'da Hayat Var' sloganıyla Şile ve Maslak kampüslerinde bir araya gelen Işıklı öğrenciler, kan bağışında bulundu.

İki kampüste 300'e yakın öğrencinin bağışta bulunduğu etkinliğin Şile kampüsündeki bölümüne katılan Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu, öğrencilere kan bağışı konusunda gösterdikleri istek ve duyarlılık için teşekkür etti.

FMV IŞIK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA:
Eğitim-öğretim hayatına 1996 yılında başlayan Işık Üniversitesi bugün 5 Fakültede 41 programıyla lisans, 2 Yüksekokulda 21 programıyla ön lisans, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimleri Enstitülerinde 30 yüksek lisans ve 6 doktora programıyla lisansüstü, Yabancı Diller Okulu ve Sürekli Eğitim Merkezi ile ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilere eğitim olanağı sağlamaktadır. Feyziye Mektepleri Vakfı'nın 132 yıllık kültürüyle hayat bulan Işık Üniversitesi, günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen modern altyapısı, derslikleri, yurtları, kütüphaneleri, sosyal ve spor tesisleri, sanat galerisi ile 490 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Şile Kampüsü ve İstanbul iş dünyasının merkezinde Maslak Kampüsü ile hizmet vermektedir.

Bilgi İçin:
Süleyman KALYON / Işık Üniversitesi Medya İlişkileri Koordinatörü