Işık Üniversitesi Mezunları Büyük Buluşmada Bir Araya Geldi

Işık Üniversitesi'nin 250'yi aşkın mezunu, Mezunlar ve Kariyer Ofisi ile Öğrenci Dekanlığı'nın birlikte organize ettiği 'Mezunlar Buluşması' kapsamında Şile Kampüsü'nde bir araya geldi. Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İBİŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan SOLAK ve Genel Sekreter Gülsen TOZAR'ın da hazır bulunduğu organizasyona aileleriyle birlikte katılan farklı dönem mezunları, birbirleriyle tanışma olanağına da sahip oldu. Mezunların birlikte yaptığı kahvaltının ardından, 2000 yılından bu yana her bir mezuniyet dönemini simgeleyen 18 ağacın Mezunlar Korusu için ayrılan özel alana dikimi gerçekleştirildi. Organizasyon kapsamında düzenlenen 'Mezunlar Çalıştayı'nda ise Işık'lı mezunlar, iş dünyasındaki Işık Üniversitesi mezun networkünün, yeni mezunların kariyer planlamalarında daha etkin kullanımı konusundaki görüş ve önerilerini dile getirdiler.