Işık Üniversitesi Folklor Kulübü "Işık Saçan Anadolu" 4. Halk Dansları Festivali Muhteşem Gösterilere İmza Attı

Işık Üniversitesi Folklor Kulübü tarafından "Işık Saçan Anadolu" 4. Halk Dansları Festivali, 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü Şile Kampüsü Oditoryumunda sahnelendi.

Işık Üniversitesi Folklor Kulübü, Atatürk'ün; "Modern Dünya'nın dansı Vals'ten sonra şimdide bizimde mükemmel bir dansımız var" dediği, cesaret, güç, gurur ve uyumun simgesi olan Zeybek ile festivalinin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul, Marmara ve Kadir Has Üniversiteleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şile Folklor ekibi, Sandık Halk Oyunları ekibi, Modernfolk ekibi de festivale katıldı.

Festivalde; Zeybek, Horon, Şırnak, Kırklareli, Mardin, Van, Ritim Show, Naz Eyleme, Modern, Roman gibi halk oyunları gösterileri gerçekleşti.