İSG Günleri Şile'de Devam Etti

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen '' İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri '' etkinliklerinin ikinci ayağı 25 Nisan 2018 Çarşamba günü Şile Kampüsünde gerçekleştirildi.

Etkinlikte ilk olarak DK binası yanına TÜV-SÜD tarafından kurulan kulede çoğu İnşaat Mühendisliği öğrencisi olan katılımcılara Yüksekte Çalışma Eğitimi verildi.

Daha sonra Çok Amaçlı Salon'da yapılan etkinlik Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Kaya açılış konuşması ile başladı. Burada SHMYO /MYO Öğretim Görevlisi Mert UZUN "Endüstri 4.0 ve İSG", Düşme Koruma Uzmanı Emrah PALAS "Yüksekte Güvenli Çalışma", İnşaat Mühendisi ve İş Güvenliği Danışmanı Emre Gür "İş Kazaları ve Kaza Araştırmaları" konularında sunumlar gerçekleştirdiler.

İlki yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği Günleri SHMYO Müdürü Levent İncedere'nin, konuşmacılara ve her iki etkinlikte Kişisel Koruyucu Donanım(KKD) standı açan firmalara plaketlerini ve teşekkür belgelerini takdim etmesi ile son buldu.