16. TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri Sahiplerini Buldu

TESİD Türk Elektronik Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 16.cısı düzenlenen TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri 23 Ocak 2018 tarihinde saat 17.00'de Işık Üniversitesi ev sahipliğinde Maslak Kampüsünde yapılan bir törenle sahiplerini buldu.

1999 yılında başlayan TESİD Ödülleri; araştırma, teknoloji ve ürün geliştirme çalışmaları; her sektörde olduğu gibi elektronik ve bilişim sektöründe de dünya pazarlarına yeni ürün sürebilmek ve pazarda rekabetçi avantajları yakalayabilmek amacıyla düzenleniyor.

Ödül töreninde konuşma yapan FMV Işık Üniversitesi Kurucu Rektörü ve TESİD Yönetim Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. Sıddık Yarman, "TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri'nin önemli bir teşvik unsuru olduğuna inanıyor, tüm katılımcıları kutluyorum. Bugün ödül töreni öncesi yeni yönetimimiz belirlendi. Yeni Başkanımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Jüri Özel Ödülü'nü FMV Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İBİŞ verdi
18 yıldır, elektronik ve bilişim sektöründe faaliyet gösteren kurumlar arasında yapılan ve ülkemizin teknoloji konusundaki en prestijli, en saygın proje yarışması olan TESİD Yenilikçilik ve Yaratıcılık Ödülleri'nin jüri özel ödülü, 'Işık Üniversitesi Özel Ödülü' olarak veriliyor. FMV Işık Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cemal İBİŞ tarafından verilen Jüri Özel Ödülü'nün sahibi bu yıl Arçelik-OLED TV oldu. FMV Işık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş konuşmasında Türk Elektronik Sanayinin değerli sanayicilerini FMV Işık Üniversitesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, Türk Elektronik Sanayinin değerli sanayicilerini Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü ile işbirliğine davet etti.