Türkiye'de Girişimcilik Başlıklı Konferans gerçekleştirildi

Kariyer ve Mezunlar Ofisi'nin desteğiyle, İşletme Ekonomi Kulübü, IT&MS Kulübü ve Uluslararası İlişkiler Kulübü ile Türkiye Girişimcilik Vakfı fellowlarından öğrencimiz Rasim Keskin'in organize ettiği "Türkiye'de Girişimcilik" başlıklı konferans Şile kampüsünde gerçekleştirildi.

Tabit (Tarımsal Bilişim ve İletişim Teknolojileri) Kurucu Ortağı, Türkiye'nin Ashoka Fellowlarından, tarımsalpazarlama.com şirketi kurucusu, 2014 yılı Barış İçin İş Dalında Nobel Adayı Tülin Akın'ın konuşmacı olarak katıldığı "Türkiye'de Girişimcilik" başlıklı konferans Global Girişimcilik Haftası Türkiye etkinlikleri kapsamında üniversitemizde gerçekleştirildi.

Konferansta Akın, girişimcilik alanındaki deneyimlerini ve gerçekleştirdiği projelerle, bir girişimci olarak karşılaştığı sorunları ve bu sorunlara getirdiği çözümleri öğrencilerimize anlattı.