FMV Işık Üniversitesi Educaturk Üniversite Tercih Fuarında

21-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi Harbiye'de gerçekleştirilen Educaturk Üniversite Tercih Fuarı'nda yer alan üniversitemizin tüm fakülteleri ve meslek yüksekokullarından hocalarımızın danışmanlığında aday öğrencilere bilgi sağlayan standımıza, öğrenci ve veliler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Educaturk Üniversite Tercih Fuarı'nın etkinlikleri arasında yer alan seminerler dizisinde 22 Temmuz Cumartesi günü, Rektör vekilimiz Prof. Dr. Murat FERMAN'ın "Üniversite Eğitiminde Güncel Trendler" isimli semineri gerçekleşti. Seminer bitiminde Boyut Fuarcılık yetkilileri tarafından Rektör vekilimiz Prof. Dr. Murat FERMAN'a gerçekleştirdiği seminer ve değerli katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.