ARGÖR Son Değerlendirme

Yüksek Öğretim Kurumu, ARGÖR alımı için uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereği yapılan ilana gelen başvurular arasında yapılan Ön Değerlendirme sonucunda, sıralamaya giren başvuru sahipleri yazılı sınava alınmışlardır.

Yapılan yazılı sınavda iki aday sınava girmiş iki aday (Pelin Can ve Zahid Sarıyer ) sınava gelmemiştir.

YÖK Yönetmeliği gereği % 30 ALES, % 30 Mezuniyet Notu, % 30 Yazılı Sınav ve % 10 Yabancı Dil Puanı dikkate alınarak yapılan sıralamada Pınar Karakılınç en yüksek puanı toplamıştır. Pınar Karakılınç 'ın Endüstri Mühendisliği Bölümü'ne Araştırma Görevlisi olarak atanmasına ve Üniversitemiz web sitesinde ilan edilmesi hususunun Mühendislik Fakültesi Dekanlığı'na bildirilmesine karar verilmiştir.