Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Paylaş

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Endüstriyel Tasarım

Endüstriyel tasarım; yenilikçi fikirleri ticari bir başarı sağlamak amacıyla ürün, sistem, servis ve deneyimlere dönüştüren kullanıcı odaklı endüstriyel bir disiplindir.

Endüstriyel Tasarım Programı


Görsel İletişim Tasarımı

Programın amacı, öğrencilerin iletişim stratejilerini geliştirip her türlü tasarım sorununu çözebilecek, araştırıcı ve yaratıcı güce sahip, kültürlü, yetenekli birer görsel iletişim tasarımcısı olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Görsel İletişim Tasarımı Programı


İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

İç mimarlık eğitimi, birey ve toplulukların faydalandığı özel ve genel tüm çevrelerde, açık-kapalı hacimlerde, tasarım ve uygulama alanında çözüm üretebilen, eleştirel düşünebilen iç mimarların/tasarımcıların yetiştirilmesini amaçlamaktadır.

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Programı (İngilizce)


Mimarlık

Mimarlık Programı; öğrencilerin mimarlık temel kavramlarına hakim, mekânı görmeye, algılamaya ve sorgulamaya, tasarım ilkelerini, mimarlık tarihini, çevreyi, yapıyı ve yapı teknolojisini tanımalarına dönük bir anlayışla oluşturuldu.

Mimarlık Programı (Türkçe - İngilizce)


Sinema ve Televizyon

Programın amacı, yaratıcı endüstrilerin bir kolu olarak tanımlanan sinema televizyon sektörü ve bağlantılı iş kollarında görev alacak, yeni teknolojileri ve sunduğu olanakları iyi bilen, meslek etiği ve toplumsal sorumlulukları gelişmiş, bireyler yetiştirmektir.

Radyo, Televizyon ve Sinema Programı

İlgili Dosyalar