Öğrenci Görüşü
Kapat

Öğrenci Görüşü

Geri

"FMV Işık Üniversitesi Psikoloji Bölümü hem öğrenci profili hem de akademik kadrosuyla eğitim hayatınızda kesinlikle bir fark oluşturacaktır. Kaliteli bir eğitim sunan akademik kodrosu teorik bilgileri pratiğe dökmede oldukça başarılıdır. Aynı zamanda FMV Işık Üniversitesi'nin oldukça aktif bir Psikoloji Klubü vardır. Bu klüp, eğitici seminer ve sosyal sorumluluk projeleri ile her dönem kişisel gelişimimize katkıda bulunmaktadır. Psikloji Bölümümüz sadece üniversitede değil tüm Şile'de üniversite ve şehir arasındaki bağları güçlendirmek adına etkili çalışmalar yürütmektedir."

Muhammet Ali Eser

"2. Sınıf psikoloji öğrencisi olarak, okulumuzdan gerek akademik kadro gerek yerleşke olarak çok memnun olduğumu, geleceğin psikologlarını aramızda görmekten mutluluk duyacağımı belirtmek isterim."

Burak Günay

"Okumakta olduğumuz ışık Üniversitesi Psikoloji Bölümü, tüm hocalarıyla birlikte bizi hem pratik hem de teorik olarak sahaya hazır hale getirmektedir. Kendi alanlarında uzman olan hocalarımızın tüm bilgilerini bizimle paylaşıyor olması bu okulda okuyor olmanın mutluluğunu daha da fazla yaşatıyor. Her zaman hocalarımıza ulaşabiliyor olmamız da bunun yanı sıra bir ayrıcalıktır."

İlkim Seray Kılınç

"Işık üniversitesi Psikoloji Bölümü gerek ders programı gerek öğretim üye ve görevlileriyle biz öğrencileri alana hazırlamada tüm olanakları sunmaktadır. Kampüs hayatını gerçek anlamda yaşarken şehirden kopmamanın da rahatlığını yaşatan Işık Üniversitesi'ni tercih etmiş olmaktan hiç pişman olmadım. Psikoloji Bölümü'nün güzelliği eğitiminin kalitesinden öte hocalarla her zaman iletişim içinde olabilme imkanıdır."

Erdinç Memiş

"Okulumuzun Psikoloji Bölümü genç ve alanlarında uzman hocaların katkılarıyla yürütülmektedir. Akademik alanda ilerleme isteğimin hocalarım tarafından desteklenmesi, yol gösterilmesi ve fırsatlar sunulmasının değeri benim için paha biçilmez. Öğrencileriyle böyle güzel iletişim kuran hocalara sahip olmanın en büyük şansımız olduğunu düşünüyorum."

Ebru Özbek

YUKARI