Neden Yönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce) Programı?
Kapat

Neden Yönetim Bilişim Sistemleri (İngilizce) Programı?

Geri

İnsanlığın bugün geldiği nokta bilgisayar ve bilişim sayesindedir. Bilimsel, teknolojik ve sosyal tüm gelişmelerin baş döndürücü hızla devam etmesinde Bilgisayar ve Bilişim teknolojisinin katkısı, elbette çok büyük vazgeçilmez şekildedir.

Bilgisayar teknolojisi ilk anda aklımıza gelen masaüstü ya da dizüstü bilgisayarımız yanında tabletimizde, akıllı telefonumuzda, televizyonumuzda, uçaklarda, otomobillerde, kredi kartlarındaki akıllı kartlarda, dişçi koltuğunda, ultrason cihazında, robotlarda ve aklımıza gelmeyen daha bir çok cihazda yer bulmaktadır.

Bilgisayar ve Bilişim konusunda ülkemizde ve dünyada çok yaygın ve iyi şartlarda açık pozisyonlar vardır ve bu açık sürekli olarak da artmaktadır.

MIS; iş bulma sorunu olmayan bir program; kendisini bilişim konusunda geliştiren tüm mezunlarımızın işleri hazır. MIS mezunları hem ülkemizde, hem de yurtdışında –özellikle de gelişmiş ülkelerde- kolaylıkla iş bulabilmektedirler.

MIS programında bilgisayar, bilişim ve bilgi yönetimini konuları ele alınmaktadır. Öğrencilerimiz, temel bilişim derslerini alırken ilgi alanlarını da keşfetmekte, çok sayıdaki seçmeli dersler arasından sevdikleri konulardaki dersleri alabilmekte ve sevdikleri bir alanda uzmanlaşabilmektedirler. MIS programı bilgisayar - bilişim alanındaki konular ile yöneticilik derslerinin uyumlu bir şekilde uygulamalı olarak işlenmesini içerir. Çok sayıdaki seçmeli ders sayesinde dileyen öğrencilerimiz bilgisayar uzmanı olarak, dileyen öğrencilerimiz ise bilişim yöneticisi olarak mezun olabilirler.

Derslerimiz yurtiçindeki ve yurtdışındaki firmalarda uygulama ve iş tecrübesini, yurtdışındaki üniversitelerde ders alımını da mümkün kılan günümüz beklentilerine uyumlu modern bir yapıya sahiptir.

Ne duruyorsunuz? Kapımız açık, sizi bekliyoruz.

YUKARI